Caramel Web - Servicii Web Design Targu Mures

Serviciile noastre

Soluții Web Design de la A la Z

Responsive web design: Magazin online, Website instituții, Site de prezentare, Landing page, Blog, etc...

Soluții Web design

Oferim servicii profesionale de web design create pe una din cele mai utilizate platforme de “Content Management System” care se numește WordPress. Incepând cu 2021, există aproximativ 1,3 miliarde de site-uri web online din care peste 455 de milioane de site-uri folosesc platforma WordPress, ceea ce reprezinta aproximativ 30% din toate paginile web existente.

WordPress este ideal pentru magazine online, pagini web de prezentare, landing page-uri, blog-uri sau pagini de portofoliu. Serviciile noastre de web design sunt create în mare parte pe această platformă.

Exemplu real este și pagina noastră de web pe care navigați în acest moment.

Servicii LOGO design

Creare logo website minimalist. Fiecare logo conceput de noi este cât se poate de simplu, îmbinând culori texte și sau semne specifice nișei în care activezi.

Brandingul unei companii poate costa mii de euro. Serviciile noastre de logo design sunt bazate pe simplicitate și costuri reduse, accesibile afacerilor la început de drum sau celor cu buget redus, astfel evitând costurile ridicate pentru logo design apelând la companii specializate strict în acest domeniu.

De asemenea logo-urile create de noi vin insoțite de contract + toate fișierele disponibile dupa caz (.jpg, .svg, .png, .psd, etc.).

Responsive Web design

Ce inseamna Responsive Web Design (RWD) ?

Responsive Web Design permite browserului să determine cea mai bună modalitate de a livra conținut pe orice dispozitiv, în funcție de dimensiunile dispozitivului. De la un smartphone la un televizor inteligent, designul responsive este cea mai bună modalitate de a ne asigura că site-ul tău este accesibil de pe orice dispozitiv mobil.

Motoare de căutare, cum ar fi Google, recomandă ca site-urile web să fie adaptate dispozitivelor mobile.

Toate site-urile web create de noi sunt concepute să fie accesibile de pe orice dispozitiv.

Creare Web Site de Prezentare

Înțelegem necesitatea unui website de prezentare de înaltă calitate, care să te deosebească de concurenții tăi. Prezenta online este o necesitate în lumea digitală de astăzi.

Din acest motiv serviciile noastre de web design vin în ajutorul afacerilor mici sau celor la început de drum la prețuri accesibile.

Nu deții încă un web site? Poți alege una din pachetele noastre complete care conțin tot ce este nevoie pentru o prezenta online a afacerii tale. Aceste pachete sunt concepute pentru a evita durerile de cap, sunt bazate pe plați lunare, conțin web design-ul în sine, achiziționarea / înregistrarea unui nume de domeniu, găzduirea, mentenanța și suportul. Vezi pachetele disponibile sau cere o ofertă personalizată.

Servicii De Mentenanță website

Ca și o mașina care are nevoie de combustibil și revizii periodice pentru a funcționa în parametri normali, la fel și o pagina web are nevoie de mentenanță care asigură funcționalitatea corectă a acestuia. 

Serviciile noastre de mentenanță website, sau suport de conținut pot fi achiziționate împreună cu alte servicii concepute în pachete sau pot fi achiziționate separat.

Oferim servicii de mentenanță respectiv actualizare de conținut pe bază de colaborare de durată (plan lunar) sau pe bază de “one time job”.